DEMO 460x148
 
Elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzés
Zalaegerszeg, 2023. május 17.

A Zala Megyei Mérnöki Kamara szakmai továbbképzést szervez elektrotechnikai és építményvillamossági szakterületen 20/13/2023-00005 azonosítóval tervezők (V) és szakértők (SZÉS7), valamint a szakterületen működő felelős műszaki vezető (MV-ÉV, MV-ÉV-R, MV-ÉV/C) és műszaki ellenőr (ME-ÉV, ME-ÉV-II) jogosultsággal rendelkezők részére.
 
Előadás témája:
Egészségügyi létesítmények villamos berendezéseinek tervezése
 
Jelentkezését az alábbi linken teheti meg:
Magyar Mérnöki Kamara (mmk.hu)
 
 
 
Közlekedési szakmai továbbképzés
Zalaegerszeg, 2023. május 31.
 
A Zala Megyei Mérnöki Kamara szakmai továbbképzést szervez közlekedési szakterületen 20/04/2023-00006 azonosítóval tervezők (KÉ szakterületei) és szakértők (SZÉM1), valamint a szakterületen működő felelős műszaki vezető (MV-KÉ, MV-KÉ-R) és műszaki ellenőr (ME-KÉ, ME-KÉ-VV, ME-KÉ/II) jogosultsággal rendelkezők részére.
 
Előadás témája:
BIM munkafolyamatok a közlekedésépítésben a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Tervezési folyamatok a helyszíntől a kivitelezésig
Vasúti pálya korszerűsítés, átalakítás különleges megoldások
 
Jelentkezését az alábbi linken teheti meg:

  

 

Gáz- és olajipari szakmai továbbképzés
Zalaegerszeg, 2023. június 15.
 
A Zala Megyei Mérnöki Kamara szakmai továbbképzést szervez gáz- és olajipari szakterületen 20/11/2023-00007 azonosítóval tervezők (GO) szakterület és szakértők (SZÉM5), valamint a szakterületen működő felelős műszaki vezető (MV-GO, MV-GO-R) és műszaki ellenőr (ME-GO, ME-GO-II) jogosultsággal rendelkezők részére.
 
Előadás témája: 
A szénhidrogén szállítóvezetékek biztonsági szabályzata, LNG-vel, földgáz- és H2 keverékkel kapcsolatos ismeretek, illetve a tiszta H2 felhasználás, szállítás jövőbeni kilátásai
 
Jelentkezését az alábbi linken teheti meg:
Magyar Mérnöki Kamara (mmk.hu)

Regisztrált cégek