DEMO 460x148

Tisztelt Kamarai Tagunk!

Mint Ön előtt is ismert a Zala Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége „Zala Megyei Mérnöki Kamara Aranygyűrűs Mérnöke” díjat alapított 2003. évben.
A kitüntetési szabályzat értelmében a díjat évente legfeljebb egyszer adományozza a területi kamara. Adományozott a Zala Megyei Mérnöki Kamara bármely tagja lehet, aki több évtizedes tervezési, szakértési munkájával bizonyította a tervező, szakértő mérnöki hivatás iránti elkötelezettségét. Munkáját mérnök kollégái elismerik, személyét tisztelik. Szakmai munkája során jogi, etikai eljárásban nem marasztalták el.A díjazott személyére vonatkozóan javaslatot tehet a Zala Megyei Mérnöki Kamara bármely tagja, a ZMMK titkárságához június 20. napjáig eljuttatott írásos, indoklással ellátott előterjesztésében.

Az elmúlt években Aranygyűrűs Mérnöke díjban részesült mérnökök névsoráról a kamara honlapján, illetve a következő linkre kattintva tájékozódhat:
Aranygyűrűs Mérnökeink

A javaslattételek alapján a díjazott személyének kiválasztásáról, a ZMMK kibővített elnöksége dönt, melynek tagjai a ZMMK elnöke, alelnöke, elnökségi tagjai, FB elnöke, EB elnöke, valamint örökös tagjai a már korábban aranygyűrű díjazottak.

A díj ünnepi kamarai rendezvény keretében kerül átadásra. Az átadásról és a díjazott személyéről munkásságának bemutatásával, a ZMMK tájékoztatót ad ki.

Kérem a Tisztelt Kollégákat, hogy javaslataikat mielőbb küldjék meg a kamara titkársága részére.

Zalaegerszeg, 2016. május 9.


Üdvözlettel:
Lékai Gyula Zoltán
elnök

Regisztrált cégek