DEMO 460x148

2017. évben az Év Arany Gyűrűs Mérnöke:

Kéri Gyula
 földmérő mérnök, földügyi informatikus szakmérnök

kerigyula

Az építésgeodéziai szakmérnök végzettségű 57 éves földmérő mérnök dél-Zalában született. A szülőfalu általános iskolájából a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba került. Főiskolai tanulmányait a Soproni Erdészeti és Faipari Egyetem Földmérő szakán végezte a Pécsi Geodéziai és Térképészeti Vállalat ösztöndíjasaként.


1991-ben munkatársaival közösen alapították meg a nagykanizsai székhelyű Földmérő Kft-t. Ügyvezető igazgatója, jelenleg pedig termelési igazgatója a 15 főt foglalkoztató vállalkozásnak mely az ország teljes területén végez geodéziai feladatokat.
Térképészeti munkákat végez és irányít az ingatlanjogi szakterületen is, de a legkiemelkedőbb munkái a mérnökgeodézia terepéről valók. Az M-7, M70 autópályák tervezési és kivitelezési munkáit, a királyegyházi cementgyár és kőbánya építését, a meghatározó közműszolgáltatók hálózatának felmérését és térképezését végezte. Jelenleg a zalaegerszegi járműipari tesztpálya kivitelezésének geodéziai feladatait irányítja.
Pedagógus feleségével több, mint harminc éve házasok, három gyereke és egy unokája van.
A ZMMK és a MMK Geodéziai- és Geoinformatikai tagozatának alapító tagja, több ciklusban elnökségi tag volt és a szakcsoport megalakítását is megszervezte. Jelenleg a szakmai továbbképzések egyik aktív előadója az e-közmű témakörben.


Gratulálunk minden kamarai tagunk nevében!

Regisztrált cégek