DEMO 460x148

Tisztelt Kamarai Tagunk!

Mint Ön előtt is ismert a Zala Megyei Mérnöki Kamara Elnöksége „Zala Megyei Mérnöki Kamara Aranygyűrűs Mérnöke” díjat alapított 2003. évben.

A kitüntetési szabályzat értelmében a díjat évente legfeljebb egyszer adományozza a területi kamara.

Adományozott a Zala Megyei Mérnöki Kamara bármely tagja lehet, aki több évtizedes tervezési, szakértési munkájával bizonyította a tervező, szakértő mérnöki hivatás iránti elkötelezettségét. Munkáját mérnök kollégái elismerik, személyét tisztelik. Szakmai munkája során jogi, etikai eljárásban nem marasztalták el.

A díjazott személyére vonatkozóan javaslatot tehet a Zala Megyei Mérnöki Kamara bármely tagja, a ZMMK titkárságához október 31. napjáig eljuttatott írásos, indoklással ellátott előterjesztésében.

Az elmúlt években Aranygyűrűs Mérnök díjban részesült mérnökök névsoráról a kamara honlapján, illetve a következő linkre kattintva tájékozódhat:

Aranygyűrűs mérnökeink - Zala Megyei Mérnöki Kamara (zalammk.hu)

A javaslattételek alapján a díjazott személyének kiválasztásáról, a ZMMK kibővített elnöksége dönt, melynek tagjai a ZMMK elnöke, alelnöke, elnökségi tagjai, FB elnöke, EB elnöke, valamint a már korábbi aranygyűrűs díjazottak.

A díj ünnepi kamarai rendezvény keretében kerül átadásra. Az átadásról és a díjazott személyéről munkásságának bemutatásával, a ZMMK tájékoztatót ad ki.

Kérem a Tisztelt Kollégákat, hogy javaslataikat indoklással mielőbb küldjék meg a kamara titkársága részére.

Zalaegerszeg, 2022. szeptember 12.

Üdvözlettel:

Sándorfi Zsigmond György
elnök

Registrierte Firmen